top of page

Dia Internacional de la Enfermería 12 de Mayo


Aquest esdeveniment se celebra cada 12 de maig a tot el món per commemorar el naixement de Florence Nightingale (Florència, 1820 - Londres, 1910), infermera britànica considerada la mare de la infermeria moderna, ja que en va crear el primer model conceptual i va ser capaç de demostrar la importància de les cures.

Amb el lema "Infermeres: una veu per liderar: una visió de futur per a l'atenció de salut", l'edició d'enguany vol reflexionar sobre l'impacte de la COVID-19 en el sistema de salut, especialment en els professionals de la infermeria, que han lluitat i continuen lluitant a primera línia durant tota la pandèmia amb una forta pressió. Per assolir aquest repte i continuar oferint un atenció de qualitat, els sistemes sanitaris s'han reorganitzat i han desenvolupat nous sistemes de treball basats en la innovació. I les infermeres i els infermers, com a màxims proveïdors de serveis sanitaris, estan liderant tot aquest procés de transformació, que està assentant les bases de la medicina del futur.


https://canalsalut.gencat.cat/ca/actualitat/dies-mundials/dia-internacional-infermeria/

#DiaInternacionalInfermeria

#lideratgeinfermer.

30 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

La Unidad Docente celebra el 26 de noviembre, el Día Internacional de la Enfermería Comunitaria (DIEC), visibilizando su aportación a la salud de las personas, familias y comunidades mediante el traba

bottom of page