top of page

Dia Internacional de la Enfermería 12 de Mayo


Aquest esdeveniment se celebra cada 12 de maig a tot el món per commemorar el naixement de Florence Nightingale (Florència, 1820 - Londres, 1910), infermera britànica considerada la mare de la infermeria moderna, ja que en va crear el primer model conceptual i va ser capaç de demostrar la importància de les cures.

Amb el lema "Infermeres: una veu per liderar: una visió de futur per a l'atenció de salut", l'edició d'enguany vol reflexionar sobre l'impacte de la COVID-19 en el sistema de salut, especialment en els professionals de la infermeria, que han lluitat i continuen lluitant a primera línia durant tota la pandèmia amb una forta pressió. Per assolir aquest repte i continuar oferint un atenció de qualitat, els sistemes sanitaris s'han reorganitzat i han desenvolupat nous sistemes de treball basats en la innovació. I les infermeres i els infermers, com a màxims proveïdors de serveis sanitaris, estan liderant tot aquest procés de transformació, que està assentant les bases de la medicina del futur.


32 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Día Internacional de la Enfermera Comunitaria (DIEC)

La Unidad Docente celebra el 26 de noviembre, el Día Internacional de la Enfermería Comunitaria (DIEC), visibilizando su aportación a la salud de las personas, familias y comunidades mediante el traba

bottom of page